ЕТ “Кацарски” произвежда бъчви с вместимост от 20 л. до 500 л., а за по-големи размери с предварителна заявка. Цялата проукция е изработена по Европейските стандарти с качество неподлежащо на съмнение.

Основното производство на фирмата се допълва с някои по-нестандартни изделия, като столове и маси във формата на бъчва, поставки за бутилки във формата на елипса и много други.

ЕТ “Кацарски” има стабилни търговски взаимоотношения и добри контакти с водещи винопроизводители от Франция, Италия, Испания, Гърция и др., партньорства утвърждаващи ни като едни от най-добрите производители на този вид продукция.

Верни на принципите точност и коректност, в съчетание с отлично изградена система на работа задоволяваме нуждите на многобройните и дори най-взискателни клиенти, с което се утвърждаваме като една от водещите фирми на българския пазар, а също о като надежден и лоялен партньор, както за български, така и за чуждестрани клиенти.

Клиентите знаят какво могат да очакват от нас, но им е необходимо и още нещо - идеите и качеството на ЕТ “Кацарски”. Клиентите - те вече дълги години се доверяват на нашия опит.